Attesten

Voor het invullen van allerhande attesten is een inzage van het dossier noodzakelijk. Hiervoor maakt u steeds een afspraak.
Uitzonderlijk worden attesten of voorschriften klaargelegd. Gelieve ze op te halen op de plaats en het tijdstip zoals met de arts afgesproken. Er wordt niets gemaild noch per fax verzonden.

Te laat op afspraak

Probeer steeds op tijd te komen, zo niet laat u andere mensen langer wachten. Indien u niet tijdig op de consultatie kan zijn, gelieve ons zo snel mogelijk te contacteren om uw afspraak te verzetten. Op deze manier kunnen wij andere mensen verder helpen.

Annuleren of verplaatsen afspraak

Indien u online boekt, kan u deze tot 24u vóór de afspraak zelf annuleren of verplaatsen aan de hand van de instructies die u terugvindt in de bevestigingsmail.
Bij het niet opdagen of annuleren minder dan 2 u voor het begin van uw afspraak, zal u een administratieve kost van 30 euro aangerekend worden.

Dringende afspraak

Indien u een dringende afspraak wenst en er online geen plaats meer beschikbaar is, neem dan telefonisch contact op telefoonnummer 052/519070.

Consultaties en behandelingen

Dr. Devleeschouwer is geconventioneerd en geaccrediteerd. Zij heeft enkel privéraadpleging te Waasmunster.

Betalen

Betalen kan u contant of met Payconic.